diumenge, 15 d’abril del 2018

EL FESTIVAL DE PRIMAVERA 2018


El divendres dia 23 de març vam celebrar a la nostra escola, el ja tradicional, festival de primavera. Aquest curs el festival ha estat ambientat en la temàtica del projecte: ELS 60 ANYS DE L'ESCOLA ÀNGELA ROCA!.

El dia va començar amb un Cercavila que van fer els alumnes de 6è que, guiats per la geganta "Angeleta", els Capgrossos, els Cavallets i els Timbalers que ens van acompanyar fins l'edifici 2 de la nostra escola amb una bona "batucada".




Tot seguit, l'equip directiu de l'escola conjuntament amb els presentadors de l'acte, ens van donar la benvinguda al festival i ens van animar a picar molt fort de mans per a animar l'actuació dels nostres companys. 
Cada curs que actuava feia referència a la música que s'escoltava durant les sis dècades que fa que la nostra escola existeix: des de la dècada dels anys 50 fins a l'actualitat.




Els primers en actuar van ser els nens i nenes d'I-3. Tot el  Cicle d'infantil els va tocar ballar la música pròpia d'aquesta època: dels anys 2010 al 2018. Després van venir el grup d'I-4 i I-5 que també ens van fer gaudir moltíssim del seu ball i la seva coreografia.



Seguidament, va ser el torn dels nens i nenes de 1r que van ballar dues cançons rockeres de la dècada del 2000: "Por la boca vive el pez" de Fito y fitipaldis y "It's my life" de Bon Jovi.

 1r

I per finalitzar les actuacions de Cicle Inicial, van actuar els nens i nenes de 2n que ens van interpretar dues cançons ben característiques dels anys 90, concretament les que fan referència a les Olimpíades de 1992: "Barcelona" de Fredy Mercury i Montserrat Caballé i "Amigos para siempre" del grup Los Manolos.

2n A

2n B







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

TOTS I TOTES CONTRA EL BULLYING!

 Els i les alumnes de primer, com a cloenda de la feina que hem estat fent sobre el bullying, fem pinya i diem ben fort:  No, al bullying!