dimarts, 22 de maig del 2018

AUDICIÓ A L'ATRIUM DE LA DÀMARIS GELABERT!!!

Els nens i nenes de l'Edifici 1 vam començar el mes de maig amb molta música i alegria!! 
El dia 8 concretament, els nens d'Infantil i Inicial vam anar a l'Atrium a veure i escoltar l'actuació de la Dàmaris Gelabert. Des que érem petits i petites que escoltem les seves cançons i gràcies a aquestes hem après moltes coses: els dies de la setmana, les vocals, les lletres de l'Abecedari i un llarg etcètera.


L'actuació va ser molt divertida ja que les cançons les cantaven la Laia i la Dàmaris i, a més, les acompanyaven a l'escenari 4 músics: el guitarra, el bateria, el baixista i el teclista. Plegats van fer un concert molt variat i no vam deixar de cantar i participar en tot moment.



Tota l'estona, les cantants anaven explicant una història en la que hi apareixien diferents materials o instruments i així encara era més divertit cantar les cançons. 

Ja per acabar, la Dàmaris ens va acompanyar a l'entrada de l'Atrium i ens vam poder fer moltes fotos amb ella....és SUPERSIMPÀTICA... i ens va encantar conèixer-la!!



Si voleu conèixer més coses de les seves cançons la podeu seguir al web:                          
                www.totsona.com o buscar les seves cançons a youtube.

               QUE SEGUIU GAUDINT DE LA MÚSICA A TOT ARREU!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

TOTS I TOTES CONTRA EL BULLYING!

 Els i les alumnes de primer, com a cloenda de la feina que hem estat fent sobre el bullying, fem pinya i diem ben fort:  No, al bullying!