Les i els alumnes de 2n, relacionat amb el centre d'interès de l'alimentació i a partir del comentari del Fabian "alguns aliments tenen gluten", van voler saber què és el gluten i amb les tauletes van fer investigació. Entre altres coses, van aprendre que és una proteïna que tenen alguns cereals i que hi ha persones que en són intolerants.
dimecres, 15 de gener del 2020
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
TOTS I TOTES CONTRA EL BULLYING!
Els i les alumnes de primer, com a cloenda de la feina que hem estat fent sobre el bullying, fem pinya i diem ben fort: No, al bullying!
-
Ahir dimecres, va ser l'últim dia de grups interactius d'aquest curs. Moltes gràcies, famílies, per haver contribuït a la vida de l&...
-
Les nenes i els nens de primer, relacionat amb l'itinerari de medi social de la pluja, ahir dijous vam fer una dansa per invocar a la p...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.